Välkommen till min blogg


torsdag 1 september 2011

Helt slut

Ja nu är min dator definitivt slut. Den har kämpat ett tag (och jag med) men nu går det inte längre.
Tur att jag har den bärbara. Tyvärr ligger det fortfarande viktiga program i den stora datorn.
Håller på och försöker hitta någon bra datorreparatör. Hittills har de jag kontaktat INTE TID!!! Vem är beroende av vem egentligen?

7 kommentarer:

  1. Jag har en gamling jag också, så jag försöker lägga över så mycket som möjligt på USB-minnen och på laptopen, men bokföringen ligger ännu på gamlingen, så jag hoppas att den vill vara snäll och funka ett par år till.

    Hoppas att du hittar någon som har tid med din dator!
    Varm kram

    SvaraRadera
  2. Hejsan !

    Ojdå, det är nog det värsta som kan hända, jag har sådana där skivor man ska föra över på, men fråga mig inte hur man gör.Inte den blekaste.

    Jag har ju haft en Laptop sedan 2008, men såg att det minne sedan 2005, så den måste ha varit begagnad när jag köpte den NY.via nätet Elgiganten, den paja strax efter moderkortet överhettades,sedan ska den helst in på service 2 ggr/år, ta bort dammkak och påfyllning av kylvätska.Gjorde det för ett tag sedan 200:- var billigt tycker jag.Fast nu matar jag katter och hoppas att datorn klarar sig till efter mitten på Oktober då katterna får komma till Jourhem/katthem.Jag hade tur fick komma före en massa andra för mina var så bedårande sa Irina som hade sett min vädjan på Katthemmets blogg.

    På Stockholmsvägen i Södertälje finns Datatrakten där jag var.
    Sedan har jag en till Nollåttans Design & Livstil AB, Skepparevägen 2 08-580 800 75
    Parabol * Hemelektronik * Data service
    www.nollattans.se
    info@nollattans.se

    Träffa en tjej på bussen på väg till det första.
    Sa att jag kan ge det till någon som behöver hjälp.

    Du kan ju alltid höra Dig för, Du har ju någon att besöka i Södertälje har jag för mig.

    Kram Mi

    SvaraRadera
  3. Hej svejs!
    Om du vill rädda filer och sånt kan jag inte tipsa dig men om du vill försöka få gång datorn kan du göra en ominstallation! Plocka fram installationsskivan för Windows 7 och lägg in den i cd-facket på datorn och sedan knäpp på strömmen så kanske den börjar med en ominstallation.

    SvaraRadera
  4. Ojoj är den påslagen på bilden? Det ser ju inte så muntert ut! Rädda filer är ju viktigast - program kan man ju oftast köpa igen eller så har man dem på CD eller nåt. Håller tummarna!

    SvaraRadera
  5. Ta med den när du åker ner hit, här finns det två bra reparatörer.
    När min bärbara kraschade så lyckades de rädda allt som låg i datorn (alla bilder, bokföringen etc) men inte själva datorn.

    SvaraRadera
  6. Min går på sluttampen också. Camilla MÅSTE föra över alla Mischabilder snart,för annars lär de gå förlorade :-(. Hoppas du får ordning på den. Det borde ju finnas NÅN kunnig som har tid.

    Usch vad vi är beroende av datorer nuförtiden...

    Kram!

    SvaraRadera
  7. Nu är datorn inlämnad. Väntar på att få höra vad det är fel, om det går att laga och hur mycket det då kommer att kosta. Spännande liv vi lever ...

    SvaraRadera