Välkommen till min blogg


fredag 24 september 2010

Vissa saker ...

... är verkligen inte kul.
Det här t ex.
Först hade jag öroninflammation och matte var med mig till veterinären. Det var ju illa nog. Men sen kliade ena örat så hemskt och då måste jag ju klia, eller hur?
Och vips blev det ett jättestort sår som gjorde att jag höll min matte vaken precis hela natten för jag kunde ju inte ligga stilla. Och klia mig var ju nödvändigt.
Och nu ... ja, ni ser ju hur det är.

7 kommentarer:

  1. Fasiken Justin! Vi gör ordningen skål med surströmming tills i morgon! Vill du röd eller gul lök? Messmör? Västerbotten eller kryddost? Mjukt eller hårt tunnbröd? Levergodis? Öl från 0% till 3,5? Det starka köper vi på Söndag - Måndag.

    SvaraRadera
  2. Stackars liten! Klart man kliar & kliar när inte matte gör det!

    SvaraRadera
  3. Svar till Göran: Om gulliga Leia kommer i morgon vill jag nog helst gömma mig i ert sovrum. Lite LEVERGODIS vore ju inte dumt att ta med sig in.
    Svar till Charlotte: Jag ska byta matte.Får jag komma till er i stället?

    SvaraRadera
  4. Klart man måste klia när det kliar, spelar ingen roll om matte vill sova eller inte sova. Å inte kan det vara kul att behöva ha en tratt på huvudet nu. Hoppas matte kliar lite när det behövs...

    SvaraRadera
  5. Stackars lilla Justin, hoppas du kryar på dig snart
    hälsningar från dina kattkusiner Bibi o Lussi

    SvaraRadera
  6. Vill bara tipsa dig, Justin,om att en sådan där fånig tratt kan man lätt ta av sig själv, det gäller bara att passa på när ingen ser.

    SvaraRadera