Välkommen till min blogg


söndag 19 september 2010

Röstat

Nu har vi röstat. Och vad som återstår är att hålla tummarna ...



6 kommentarer:

  1. Jaså...vem/vilka vill ni ska bli segraren i det här valet?
    L&R i TN

    SvaraRadera
  2. Inte ännu. Vallokalerna stänger kl 8.00. Sen ska rösterna räknas. Möjligen presenterar de en s k vallokalsundersökning. Det är en enkät som de som kommer till vallokalerna kan få fylla i. Och dessa brukar nästan alltid vara som resultet sen blir. Men den här gången är det så otroligt jämnt så det är en öppen fråga. Inte tidigare än 23.00 säger de. Kanske t o m att de måste räkna poströsterna som gjorts i dagarna. Det kanske är så jämnt att det står och faller med dessa.
    Vad alla är nervösa för är om det främlingsfientliga Sverigedemokraterna kommer in. Ja, vi kommer att sitta klistrade vid TV:n i kväll.

    SvaraRadera
  3. Oj, jag läste fel. Du frågade om vilka vi ville skulle vinna. Det är Alliansen som helhet, sen kan man rösta på ett borgerligt parti. Vi har valt olika till riksdag, kommun och landsting.

    SvaraRadera
  4. Då håller vi tummarna för Alliansen båda två!!

    SvaraRadera
  5. Har ingen aning vem Alliansen är. På "min" tid var det Folkpartiet, Sossarna, Högern, Kommunisterna och en del andra. Hade fått notis 1957 att jag äntligen nått den åldern att jag kunde få rösta...men den 15de juni åkte jag till USA så det blev inget röstande för mig. Nu väntar vi IVRIGT att få rösta här den 2dra november...det måste bli ändring...annars kommer USA att åka åt h-et.
    L&R i TN

    SvaraRadera
  6. undrar om det inte är så att poströsterna kommer vara avgörande

    SvaraRadera