Välkommen till min blogg


måndag 22 mars 2010

Semmelmiddag


I går samlades vi syskon med respektive hos Göran o Ingrid i Kallhäll på en riktig "mammamiddag". Det innebär att vi bjuds på en traditionell middag,den här gången kokt kyckling med currysås, precis en sån vi åt som barn(fast då var det höna) och som efterrätt en hembakad semla med chokladkräm i(mammas specialare). Och förstås varm mjölk till. En riktig nostalgisk middag som vi har blivit bjudna till flera år i rad nu. Fast huvudrätten varierar. Gissa om vi trivs.Maten kommer strax. Birgith är extra hungrig.



Här sjunger vi en tjusig snapsvisa. Fast lite falskt om jag ska vara ärlig.


Mammas specialsemla. Hembakt fylld med chokladkräm tillsammans med varm mjölk.

Mmmmmmm



Här är några som skippade semlorna men som lät sig väl smaka av huvudrätten.


Tack Göran och Ingrid för en jättetrevlig kväll.

2 kommentarer:

  1. Vad trevligt det ser ut!
    Bara en tanke... Två sinnen blev ju helt nöjda, synen fick ju se allt gott ni fick äta och hörseln fick ju höra hur fint ni sjöng... Men här sitter jag som en fågelunge och saknar SMAKEN! Kunde inte ni ordna det också, att man trycker på en länk så får man ett smakprov? Bara en tanke...

    SvaraRadera
  2. Oj, glömde berätta: Tekniken har kommit så långt att man faktiskt kan ta en tugga av den där semlan som fanns med på bilden. Provade du inte det? Synd i sånt fall,för det går tyvärr bara första gången man öppnar bloggen. Verkligen synd ... :-)

    Vi bjuder på mormors semlor när vi kommer ner.

    SvaraRadera