Välkommen till min blogg


söndag 25 juli 2010

:) och här regnar det



Som stora delar av landet har också vi fått vår beskärda del av regnet. I morse tömde jag regnmätaren och då var det 50 mm i den. Nu har vi börjat på nytt, får se vad dagen ger.
Det är väl i och för sig ok med regn, det behövdes en rotblöta. Men vad som inte var så kul var att vi precis de här dagarna hade tre personer på besök, varav en tvååring (full av aktivitet). Planerna var långa skogspromenader, bada i poolen m m.
Men ... över vädret rår ingen som det heter. Det var trevligt med besöket av Mattias, Minna och Rasmus i alla fall.




5 kommentarer:

  1. men regnet är skönare än solen just nu

    SvaraRadera
  2. ... fast inte så mycket. Och inte när man har gäster i ett litet torp.

    SvaraRadera
  3. ... allra helst när man inte vill vara inne

    SvaraRadera
  4. Men samtidigt är det väl om man bjudit hem gäster så är det väl människor man trivs med och då gör det väl inget om det är lite trångt om/med utrymmet...
    Eller man kan ju ta på sig regnkläder och stövlar och ge sig ut i regnet...
    Kommer ihåg när vi for till England och var där i 3 veckor...våra vänner trodde inte vi var kloka att vi åkte dit på så lång tid "för det regnar ju jämt där". Så vi packade kläder som tål regn.
    L&R i TN

    SvaraRadera
  5. Jodå, självklart hade de med sig regnkläder och vi gjorde några tappra försök att gå och titta på korna. Men, tro mig, det var inte kul. Himlen var öppen ... Vi hade trevligt inomhus, det var inga problem. Men visst hade det varit en aning mysigare om man hade kunnat vara mer ute.

    SvaraRadera